maart, 2020

12mrt20:30Marja’s Grote Tupper Topper Show in het EVERTSHUIS: ‘Ouderwetse gezelligheid in een nieuw jasje’

Meer

Event Details

Bodegraven – Donderdag 12 maart is het eindelijk zover, dan komt Marja van Katendrecht met haar geweldige Grote Tupper Topper Show naar het Evertshuis. Tijdens de Preview Night in mei vorig jaar speelde ze de zaal plat. Er zijn nog enkele kaarten, dus wees er vlug bij!

Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperware-consulente Marja van Katendrecht. Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen! Bijgestaan door de good old Tupperware bakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op. 

Marja van Katendrecht is de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. Marja zegt zelf: “Ik breng ouderwetse gezelligheid in een nieuw bakje. Vaak zeggen mensen, Oh joh Tupperware, bestaat dat nog? Soms zeg ik dan heel eerlijk: Ja, net als ik…” Marja is soms een beetje eenzaam maar altijd in voor een avontuur. In 2008 won ze de persoonlijkheidsprijs tijden het Cameretten Festival. Het wordt zeker een avond lang je lachspieren trainen.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 17,50. Voor meer info en reserveren ga naar www.evertshuis.nl/marja-van-katendrecht Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

DONDERDAG 12 MAART

Marja van Katendrecht – Grote Tupper Topper Show

Genre: Cabaret

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 17,50

 

Tijd

(Donderdag) 20:30

X