september, 2020

26sep14:00Muzikale familievoorstelling ‘Zoveel kleuren’ van APENNOTEN komt naar het Evertshuis

Meer

Event Details

Bodegraven – De voorstelling ‘Zoveel kleuren’ van Apennoten komt zaterdagmiddag 26 september naar het Evertshuis. Het is een interactieve, vrolijke theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar waarin muziek centraal staat. Apennoten bestaat uit het trio Bas, Menno en Nienke, bekend als presentatrice van Zappelin. Er zijn twee voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur. Dat wordt een feestje!

‘Zoveel Kleuren’ is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Apennoten laat de jonge bezoekertjes en hun ouders, opa’s en oma’s, ook meespelen vanuit de zaal. Want muziek maken, dát doe je samen! In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om een instrument te bespelen, te dirigeren of om mee te zingen.

Wie zitten er in Apennoten?

Apennoten bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Precies dezelfde doelgroep dus als van ‘Zoveel Kleuren’. Nienke weet als geen ander de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak te laten voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Het Evertshuis volgt uiteraard de RIVM richtlijnen. Kinderen mogen naast elkaar en naast volwassenen zitten in de theaterzaal. De ‘grote mensen’ moeten voorlopig nog wel op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Kaartjes kosten € 10,00 per persoon. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie  www.evertshuis.nl Tickets kunnen alleen online besteld worden. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

APENNOTEN – ZOVEEL KLEUREN (2+)

ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

GENRE Jeugd en familie

AANVANG 14.00 en 16.00 uur

DUUR 40 minuten

ENTREE € 10,00

Tijd

(Zaterdag) 14:00

X