februari, 2020

07feb20:30‘Na de kopbal van Kieft’ in het Evertshuis – LAATSTE KAARTEN!!

Meer

Event Details

Bodegraven – Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist. Vrijdagavond 7 februari komen ze naar het Evertshuis en geven een theatercollege. De kaartverkoop gaat erg hard, er is nog maar een aantal plekken beschikbaar!

Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer. Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug en hoe.

Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige, niet van de buis weg te denken, voetbalanalisten van ons land. Van voetbaltopper naar junk en van schuldsanering naar televisiecontract… Het kan verkeren! Hoe het Kieft verging tijdens de pieken en dalen en zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist.  Eddy is o.a. verslaggever bij het AD, schrijft voor ‘Voetbal Magazine’ en weet als geen ander Kieft de juiste vraag op het juiste moment te stellen zodat het een meer dan interessante avond wordt. Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 22,50 (inclusief drankje) en zijn online of aan de theaterkassa verkrijgbaar, zolang er nog kaarten beschikbaar zijn. Voor meer informatie ga naar: www.evertshuis.nl/wim-kieft  Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

VRIJDAG 7 FEBRUARI 2020

Wim Kieft & Eddy van der Ley  – ‘Na de kopbal van Kieft’

Genre: Theatercollege

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 22,50 (inclusief drankje)

Foto: Mario Hofstee

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X