oktober, 2019

23okt19:00Speciale Winactie! Familieconcert met Edwin Rutten & Misha Fomin

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Met de hele familie naar het theater? Dat kan in de HERFSTVAKANTIE. Het familieconcert ‘Schilderijen van een tentoonstelling’ is een muzikale belevenis voor ‘volwassenen en andere kinderen’ en onderdeel van de EVERTSHUIS JEUGDTHEATERDAG op woensdag 23 oktober.

Edwin Rutten is verteller en schrijver, Misha Fomin is de pianist van dit bijzondere familieconcert. Zij vliegen op één vleugel langs het meesterwerk van Modeste Moessorgski. De Schilderijententoonstelling is een van de meest spraakmakende pianocomposities van de negentiende eeuw. Mede door de bewerking voor symfonieorkest door Maurice Ravel werd het werk een grote klassieke hit.

Tijdens het familieconcert staan er tien schilderijen van Modeste Moessorgski centraal. Edwin heeft hierbij de verhalen geschreven. De muziek is gebaseerd op de schilderijen van Victor Hartmann. Tijdens het concert worden onder andere enkele geheimen van de piano onthuld: De pedalen, de snaren, de hamertjes, de zwarte en de witte toetsen, het touché. Ook wordt de vraag gesteld: ”Wie was Moessorgski?”

SPECIALE WIN-ACTIE

Weet jij van welk kinderprogramma Edwin Rutten bekend is? Stuur je antwoord naar communicatie@evertshuis.nl en je krijgt een tweede ticket gratis voor het familieconcert ‘Schilderijen van een tentoonstelling’ op woensdag 23 oktober om 19.00 uur!  (op=op!)

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/edwin-rutten-en-misha-fomin. Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

Edwin Rutten & Misha Fomin – Familieconcert ‘Schilderijen van een tentoonstelling’ (7+)

WOENSDAG 23 OKTOBER 2019

GENRE Jeugd & familie (7+)

AANVANG: 19:00 uur

ENTREE: € 11,50

Tijd

(Woensdag) 19:00

X