december, 2019

10decGehele dag24Warme kerst in het Evertshuis met Joris’ Kerstboom

blank

Meer

Event Details

Bodegraven – Joris’ Kerstboom staat van 10 t/m 24 december in de centrale hal van het Evertshuis. Dit is een samenwerking tussen Bibliotheek De Groene Venen en het Evertshuis. De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. Bezoekers kunnen de komende tijd hetzelfde doen in Bodegraven.

Vanaf 10 december kunnen bibliotheek- en theaterbezoekers een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken, of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’ Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris’ Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst. In het Evertshuis is op maandag t/m dinsdag van 11 uur tot 12 uur een bibliotheekmedewerker aanwezig om een luisterend oor te bieden. Buiten deze tijden bent u ook van harte welkom om uw wens in de boom te hangen.

Landelijke actie

Bijna 200 bibliotheken in Nederland doen mee aan de sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien in welke steden Joris’ Kerstboom staat. Joris’ Kerstboom staat ook in het Huis van Alles/de Bibliotheek, Van Staverenstraat, Reeuwijk.

Praktische informatie

Van 10 t/m 24 december 2019

Joris’ Kerstboom

Locatie: Centrale hal Evertshuis/ Bibliotheek De Groene Venen, Julianastraat 2-4, Bodegraven.

Meer informatie www.evertshuis.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Ingezonden bericht

Tijd

december 10 (Dinsdag) - 24 (Dinsdag)

X