juni, 2019

21jun14:17Wereldrun 2019 – Ren voor het goede doel!

Meer

Event Details

Op vrijdag 21 juni 2019 wordt er een hardloopwedstrijd georganiseerd voor het goede doel. Doe mee een maak kans op mooie prijzen! Er wordt een run georganiseerd van 5 kilometer én 12 kilometer. Ben jij niet zo’n hardloper? Dat kan. Daarom wordt er ook een wandeltocht georganiseerd. De route ligt in het Reeuwijkse plassengebied.

Er zijn drie afstanden, t.w.;
5 kilometer run: Start om 19:45 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Startnummers zijn vanaf 18:45 uur verkrijgbaar. Je betaalt 10,- inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname vanaf 12 jaar of ouder;
12 kilometer run: Start om 19:30 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Startnummers zijn vanaf 18:45 uur verkrijgbaar. Je betaalt 15,- inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname vanaf 18 jaar of ouder;
9 kilometer wandeling: Start om 14:00 uur bij het Reeuwijkse Hout, omgeving surfplas. Je betaalt 12,50 inschrijfgeld, dit is bestemd voor het goede doel. Deelname is voor alle leeftijden.

Er zijn twee goede doelen: MAF en Wycliffe
Wycliffe: Koen en Petra den Hartogh vertrokken zo’n 13 jaar geleden (2006) naar Papoea Nieuw Guinea. Hij als docent en zij als verpleegkundige. Momenteel houden zij zich bezig met de ondersteuning van alfabetiseringsprojecten. Ze werkten mee aan de Bijbel op je telefoon beluisteren én lezen. Nu werken ze vooral voor het verbeteren van het onderwijs: boekjes via tablet of telefoon laten voorlezen in je stamtaal én in het Engels. Op die manier worden ook veel Bijbelverhalen verteld aan jong en oud!
MAF: In 2020 wordt Bert Visscher als piloot uitgezonden door Mission Aviation Fellowship (MAF). Zijn bestemming is nog onbekend. Als piloot wordt Bert uitgezonden naar een land waar logistieke hulp onmisbaar is. Denk daarbij aan humanitaire en medische hulp voor slachtoffers van een tsunami. Of aan ontwikkelingshulp voor mensen in afgelegen gebieden.

Meedoen?

Schrijf je hier in via de website.
Voor meer informatie kun je via de volgende link mailen.

Tijd

(Vrijdag) 14:17

Locatie

Reeuwijk Brug

Reeuwijk Brug

X