februari, 2020

15feb17:30‘Zonen aan tafel’ met kunstenaar Jan van Dorp en muziek van GreenGroove Jazz combo

Meer

Event Details

Bodegraven – Zonen aan tafel is een project van kunstenaar Jan van Dorp. Zaterdagavond 15 februari vindt er een bijzondere avond plaats in het Evertshuis. Het is voor ‘men only’, iedere man is een zoon. Een avond met verhalen, verdieping, jazz-muziek en een heerlijke maaltijd bereidt door Koksvisie.

Jan van Dorp is beeldend kunstenaar, met zijn atelier op Rotterdam Zuid. Hij is al jaren aan het werk met het thema vader/zoon, door middel van het verhaal van Daedalos en Icarus. Op zoek naar verdieping en inspiratie zoekt hij de verhalen van andere zonen. Bij zijn bijzondere projecten zoekt hij altijd naar het contact tussen mensen, kunst en cultuur zijn voor hen het middel om dat te bereiken. Levensverhalen, herinneringen en gevoelens krijgen zo vorm en beeldtaal.

Van Dorp: “Hoe de mannen ook zijn, wat hun verhaal, sociale status of achtergrond ook is, binnen tien minuten zijn ze allemaal weer zoon. En dat blijft heel indrukwekkend.”

Tijdens de gesprekken zoekt Jan naar mooie en rake uitspraken, naar teksten met impact. Deze avond is alleen voor zonen. Zij gaan met elkaar aan tafel, genieten van een maaltijd en gaan in gesprek over hun vader. De aardse vader en/of over de Hemelse vader.  Er zijn meerdere tafels en een gespreksleider leidt het gesprek. De avond wordt muzikaal begeleid door de lokale band ‘GreenGroove Jazz Combo’.

Het begint om 17:30 uur en de maaltijd wordt verzorgd door huiscateraar Edwin van den Heuvel (Koksvisie). U dient vóór 10 februari te reserveren en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kaarten kosten € 35,00 inclusief diner en een drankje.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/jan-van-dorp-zonen

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

DATUM: Zaterdag 15 februari

Jan van Dorp ‘Zonen aan tafel’ met muzikale begeleiding van Green Groove Jazz Combo

GENRE: Special

AANVANG: 17.30 uur

ENTREE: € 35,00  (inclusief drankje en diner van Koksvisie)*

* Reserveren vóór 10 februari

Meer informatie:

Zonen aan tafel – Folder – 15 FEB Evertshuis

Foto: Jan van Dorp

Tijd

(Zaterdag) 17:30

X