112 Veiligheidsdag Bodegraven

blank

Kom naar de Veiligheidsdag op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur op het Raadhuisplein en de Rijnkadehaven in Bodegraven! Tijdens deze dag wil de gemeente Bodegraven-Reeuwijk iedereen kennis laten maken met de hulpdiensten.

Iedereen is welkom, maar ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan is de Veiligheidsdag een feest voor jou! Er zijn veel voertuigen, activiteiten en demonstraties gedurende de dag. Ook kun je meevaren op de boot van de reddingsbrigade of boa’s. En… Harm Alarm is er ook!

Programma

10.00 Start evenement
11.00 Welkomstwoord door burgemeester en een spectaculaire demonstratie van ambulance, brandweer en politie (Raadhuisplein)
12.00 Demonstratie Reddingsbrigade Gouda (Rijnkadehaven)
13.30 Demonstratie van ambulance, brandweer en politie (Raadhuisplein) 14.30 Demonstratie Reddingsbrigade Gouda (Rijnkadehaven)
16:00 Einde Veiligheidsdag

*Tijdens de Veiligheidsdag is de Marktstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Kom indien mogelijk lopend of met de fiets.

De Veiligheidsdag wordt mogelijk gemaakt door: Politie, (jeugd)Brandweer, Reddingsbrigade Gouda, Ambulancedienst, Burgernet, Rode Kruis, Het CCV, Boa’s, Buurtbemiddeling, Hartslagnu, WhatsApp Buurtpreventie, BBD, Veilig Thuis.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank