70 jaar bloot genieten bij de Bessenhof in Reeuwijk

blank

Het naturistenterrein viert haar 70- jarig jubileum en doet weer mee met de landelijke OPEN DAG van het naturisme op zondag 11 juni 2023. Geen zin in nat badgoed en in de file naar het strand of honderden kilometers in de auto voor vakantie? Het mooie naturisten terrein De Bessenhof biedt uitkomst. De Bessenhof ligt nabij de Reeuwijkse Plassen en midden in het Groene Hart van Holland. Fiets- en wandelroutes door de weidse Hollandse polder rondom!

Een fijn zwembad met prettige sauna, zonneweiden, jeu de boules banen, vrolijk terras, camping, kinderbad en speeltuin Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd en er is veel groen en een ruime gratis parkeergelegenheid. Kortom een heerlijk terrein, direct in uw omgeving en uitermate geschikt voor een paar uurtjes blote ontspanning bij het zwembad of voor een wat langer verblijf met tent of caravan.

blank


Kom eens een kijkje nemen (dat mag gekleed) op De Bessenhof tijdens de komende Open Dag op 11 juni a.s. U bent van harte welkom! Het hek staat open en de koffie staat klaar tussen 10.00 en 15.00 uur. Vrijwilligers zullen u rondleiden en bij warm weer kunnen bezoekers meteen een duik nemen in het zwembad. Alle informatie is te vinden op www.zhlb.nl, telefoon 06-54631498, Schinkeldijk 42-A, Reeuwijk.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank