Bedrijventoernooi Jeu de Boulesvereniging OSB Bodegraven

Op zaterdag 8 juni was alweer het 17e Jeu de Boules Bedrijventoernooi bij OSB aan de Groene Zoom een feit. Dankzij de ruim 20 vrijwilligers van OSB stond ook nu de organisatie weer als een huis. Gelukkig werkte de weersomstandigheden dit keer mee en ondanks de afsluiting van de A12 waren nagenoeg alle deelnemers op tijd.
Om een uur of 11 kon met de eerste partijen worden begonnen en al snel bleek dat het niveau dit jaar behoorlijk hoog was. Kortom de winnaar van vorig jaar, Drukkerij Domburg, zou er een harde dobber aan hebben om de felbegeerde wisselbeker opnieuw mee naar huis te nemen.

Het bleek een zeer geslaagde en gezellige dag te worden welke door “DJ Jeffrey” met muziek werd begeleid. Tijdens de lunchpauze trad, geheel volgens traditie, Dweilorkest “de Baggerbeugels” uit Boskoop op. Na drie partijen waren er nog 7 teams die nog geen wedstrijd hadden verloren en de vierde en laatste partij moest de beslissing gaan brengen.

De firma Lok, die met maar liefst 8 teams had ingeschreven, trok met één van haar teams (Tim en Coert) uiteindelijk aan het langste eind en ging met de eerste prijs naar huis.

De firma Bostik, met Jan en Ellen Veenstra werden verdiend tweede en een van de vier teams van DCS Schoonmaakbedrijf (John en Leon) legden beslag op de derde prijs. De dag werd feestelijk afgesloten door de Bodegraafse zanger “Jerôme”.

Overige foto’s:

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank