Dansgroep ‘I’M UnigY’ kwalificeert zich voor EK in Duitslanden zoekt sponsors voor realisatie van hun droom!

blank

Onze dansgroep I’M UnigY heeft zich gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap in Kalkar, Duitsland, dat gepland staat voor mei 2024! Na maanden van toewijding, passie en onvermoeibare inspanning hebben we de eer verdiend om ons talent te laten zien op dit prestigieuze internationale podium.

blank


Onze liefde voor moderne dans en de prachtige choreografieën van onze docent Fleur hebben ons geleid naar deze fantastische mijlpaal, en we zijn vastberaden om Bodegraven en Nederland met trots te vertegenwoordigen!

Maar om deze droom werkelijkheid te maken, hebben we uw hulp nodig. De kosten voor deelname aan een dergelijk evenement zijn aanzienlijk, van reis- en ve en rblijfskosten tot deelnamekosten en trainingspakken. We streven ernaar om een bedrag van 6.000,- euro bij elkaar te brengen om al deze kosten te dekken.

blank

Door ons financieel te steunen, draagt u niet alleen bij aan het succes van onze dansgroep, maar investeert u ook in de toekomst van jonge talenten in onze gemeenschap. Samen kunnen we een verschil maken en onze droom om op het EK te schitteren verwezenlijken!

Helpt u ons met onze reis naar succes en het realiseren van deze droom? Sponsor ons via deze link: I’M In Motion naar EK Duitsland

Lynn, Senne, Fleur, Tessa, Iris, Annika, Maaike, Milou en Roos.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank