Geniet van Indiaas en Nepalese smaken in het Groene Hart

blank

Surya neemt je mee naar de unieke wereld en de authentieke smaken van India en Nepal. Ieder gerecht heeft zijn eigen unieke smaak, van mild naar extreem pittig. We maken al onze gerechten met verse ingrediënten van de beste kwaliteit.

blank


Surya, dat zon betekent, is een echt familiebedrijf. Pamma Dhesi begon in 2001 met dit unieke eet-ervaring in Hilversum. Nu 3,5 jaar geleden begon Ladi Singh, eigenaar van Surya Bodegraven, het succesvolle concept in de Wilhelminastraat in Bodegraven. Al snel bleek het een schot in de roos. Inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk en in de verre omstreken zijn ‘verliefd’ op het indiaanse en Nepalese eten.

Waar bezorgen ze?

Woon je in het Groene Hart? Dan kan je gebruik maken van de bezorging. Ze rijden naar Gouda, Alphen aan den Rijn, Reeuwijk, Moordrecht, Boskoop, Waddinxveen, Woerden en Nieuwkoop. Ze bezorgen vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur. Bestellen doe je hier!

Populair

“Je kunt een goed drankje doen en een lekker cocktailtje komen drinken.” Daarnaast is er een breed aanbod van de Indiase, Nepalese en Oosterse keuken met onverwachte en avontuurlijke smaken. “De Indiase keuken wordt steeds populairder. Het is ook een heel gezonde keuken. Er is niet alleen maar pittig eten zoals veel mensen denken, maar er zijn juist ook zoete, vegetarische en veganistische gerechten. Ook is er weer kip, lam en garnalen: het is een heel uitgebreide keuken.” Daarnaast zijn er bijzondere onbekende dranken en likeuren.

Tot slot worden er exotische desserts en speciaal geselecteerde wijnen geserveerd. Dit, omgeven met bijpassende muziek. 

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank