Speelweek uit Nieuwerbrug in financiële problemen

De organisatie van de Speelweek uit Nieuwerbrug zit zonder geld. Dit komt door een verschrikkelijke financiële tegenvaller. Het saldo is 0 euro. “Al die jaren sparen voor niks geweest. We hopen dat de inwoners van het dorp en alle mensen die de Speelweek lief hebben een donatie willen doen. Via onze website is het mogelijk om een donatie te doen.”
Hoe komt het?

“We lenen al jaar en dag de podiumattributen bij een creatief bedrijf. Afgelopen jaar mochten we ook hun bakwagentje lenen. Helaas sloeg het noodlot toe en hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig geen mensen gewond geraakt, maar wel een bakwagen helemaal total loss. Dat heeft de Speelweek heel veel geld gekost.”

Heb je even geen budget of wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Meld je dan aan via bestuur@speelweeknieuwerbrug.nl of meld je aan via onze website. Want we hebben ook groepsleiding, cateringhulp, EHBO’ers, terreinhulpen, materialen, creatieve geesten en ga zo maar door nodig.

De Speelweek is een organisatie van iedereen en dus kunnen we elke hand en/of euro goed gebruiken. We rekenen op jullie. Laat een bijna 50-jarige traditie niet verloren gaan!

https://speelweeknieuwerbrug.nl/…/geef-aan-speelweek…/

Advertentie