Hart in Bodegraven stopt na 10 jaar

Onze inwonersgroep stopt na 10 jaar met haar activiteiten. Deze succesvolle periode waarin Bodegraven een Hart heeft gekregen en een passantenhaven willen we afsluiten met een leuke en bijzondere bijeenkomst in het gemeentehuis. We zouden het hartstikke leuk vinden als je op 18 april om 20.00 uur daar bij aanwezig bent.
Op deze avond wordt aan de hand van een presentatie verteld hoe de projecten ‘Rijnkadehaven’ en ‘Hart in Bodegraven’ in samenwerking met gemeente en andere overheidsinstanties tot stand zijn gekomen. Ook vertellen we op deze avond iets over een vaarverbinding tussen Oude Rijn en Reeuwijks plassen – een mooie Rijnkade – herinrichten Kerkplein en Sint Gallushof.

Er komt niet direct een einde aan alle projecten., maar herinrichting Kerkplein is voorlopig niet mogelijk. Dit komt door de forse nieuwbouw met parkeergarage en de ontwikkeling van een nieuw centrumplan door de gemeente.

De stichting Historische Kring gaat wel door met het Sint Gallushof. Dit wordt geen makkelijke opgave door de schuldenlast.

Hart van Bodegraven bestaat uit Gerdien Verheul, Leendert Spijker, Frank Busker, Juan da Silva en Han Koevoets. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank