Wie verdient een onderscheiding?

Sommige mensen zetten zich al jaren belangeloos in voor anderen, voor instellingen, voor onze gemeente. Kent u zo iemand? Meld deze personen aan voor een onderscheiding!
Gemeentelijke onderscheiding

Is iemand heel verdienstelijk voor een van de dorpen of voor de gemeenschap van Bodegraven-Reeuwijk? U kunt gedurende het hele jaar een voorstel doen om iemand te laten huldigen met een gemeentelijke onderscheiding.

Koninklijke onderscheiding

Kent u iemand uit onze gemeente die een Koninklijke onderscheiding verdient, omdat hij of zij zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij? Iedereen kan bij de burgemeester een voorstel indienen om iemand voor te dragen. Dit moet u dan wel uiterlijk 1 juni doen, voor de uitreiking ter gelegenheid van Koningsdag voor het volgende jaar. Wilt u een voorstel indienen voor een onderscheiding bij een bijzondere gelegenheid? In dat geval moet uw voorstel minstens een half jaar van tevoren binnen zijn.

Kijk voor alle informatie en de voorwaarden voor Koninklijke onderscheidingen op lintjes.nl.

Voordracht doen

Wilt u iemand voordragen voor een onderscheiding of wilt u meer weten over de haalbaarheid van uw voorstel? Kijk op bodegraven-reeuwijk.nl/onderscheidingen of neem contact op via kabinetszaken@bodegraven-reeuwijk.nl.

Advertentie