IK BEN EEN BOREFTENAAR

Na maar liefst 31 jaar ons kantoor in Driebruggen te hebben gehad, hebben we de sprong gewaagd en zijn we neergestreken in het gezellige Bodegraven. Ons nieuwe onderkomen voelt als een warme deken, en eerlijk gezegd, we voelen ons al als echte Borftenaren – dat moet haast wel, toch? Met een moeder die hier geboren en getogen is, tal van Boreftse familieleden en inmiddels 16 jaar woonachtig in Bodegraven met mijn man en twee kinderen, voelt het als thuiskomen. 
En laten we niet vergeten dat mijn collega’s ook niet klagen over ons nieuwe stekkie. Een prachtig uitzicht over de landerijen, de bedrijvigheid van Bedrijvenpark Rijnhoek, ons mooie kantoor en vooral, het razendsnelle internet! 

Opvallend genoeg werkten we in Driebruggen voorheen zelden voor bedrijven uit Bodegraven. Echter, sinds onze vestiging hier, merken we dat het contact met de ondernemers van Bodegraven moeiteloos tot stand komt.


En wat een gelukstreffer dat we zo kort na onze verhuizing de Bodegraafse Najaarsmarkt konden meevieren. Dit fantastische evenement hebben we direct omarmd. Tijdens het kaas- en bloemenkorso hebben we de inwoners van Bodegraven verrast met een setje ansichtkaarten met als thema ‘Ik ben een Boreftenaar’. Op het megascherm op het Raadhuisplein flitste ons team regelmatig voorbij, allemaal stralend in mooie witte shirts met datzelfde thema. Zo wilden we de inwoners, en vooral de ondernemers, laten weten dat wij hier nu gevestigd zijn. En geloof ons, we zijn er trots op! Als klap op de vuurpijl wonnen we overigens ook nog eens de inzending voor het thema van de Najaarsmarkt van 2024! 

We kijken er enorm naar uit om als nieuwe ‘inwoners’ en ‘buren’ van de ondernemers op Bedrijvenpark Rijnhoek onze creativiteit te laten zien. Voor de bedrijven in Bodegraven zijn wij een aanvulling op het gebied van online en offline communicatie. Wat we daarmee bedoelen? We brainstormen over concepten, ontwerpen logo’s en verleidelijke brochures, maar we draaien ook onze hand niet om voor het ontwerpen en bouwen van websites en digitale magazines. Denk aan belettering in en om je pand, oogstrelende flyers, pakkende advertenties, complete huisstijlen… Je kunt het zo gek niet bedenken, we pakken het voor je op en brengen alles in lijn met elkaar. 

Ons team, bestaande uit drie enthousiaste dames, heeft een gezamenlijke passie voor communicatie. Onze missie? Een merk een blijvend positieve indruk geven. Bij ons draait het niet alleen om ontwerpen; wij streven naar het creëren van een impact die groei stimuleert. Wij bieden diensten aan die bedrijven en ondernemers echt nodig hebben. 

Keer op keer het vertrouwen krijgen om met de communicatie van een bedrijf aan de slag te gaan, geeft ons een kick! We hopen van harte dat we ook de ondernemers van Bodegraven kunnen verrassen met onze creativiteit en hen mogen helpen om hun doelen te bereiken.

Graphic Design – Klipperaak 201, 2411ND Bodegraven – T. 0348-501590 – info@ontwerpbureau.com

Advertentie