Jouw Regelmaatje: Bodegraafse Paola start bedrijf als Professional Organizer

Raak jij ook wel eens in de stress als je jouw sleutels niet kunt vinden? Herken je dat onrustige gevoel bij de gedachte aan jouw to-do lijstjes? En wordt ontspannen lastig door het gevoel dat je achter de feiten aanloopt met huishoudelijke taken? Wist je dat je niet de enige bent- én dat je dit niet in je eentje hoeft op te lossen? De Bodegraafse Paola van der Dussen besloot van haar hobby haar werk te maken. Het resultaat: ‘Jouw Regelmaatje’! Als Professional Organizer biedt Paola ondersteuning bij het opruimen van spullen, ordenen van administratie, huishoudmanagement en timemanagement.

Haar rol als Opruimcoach is Paola op het lijf geschreven. Zelfs als kind schreef ze al in vriendenboekjes dat opruimen haar hobby is. Toch begrijpt ze ook al te goed dat láng niet iedereen kan uitkijken naar het uitmesten van overvolle lades. ”Om aan zoiets te beginnen, moet je vaak een drempel over. Naast het ontbreken van vaardigheden, moeite hebben met prioriteiten stellen of simpelweg opzien tegen klusjes, kunnen ook een druk (gezins)leven, verhuizing of overlijden binnen je kringen ervoor zorgen dat je het overzicht verliest”, legt Paola uit. 

‘’Iedereen verdient een huis om in tot rust te komen en op te laden voor weer een nieuwe dag!’’

En dat heeft vaak meer gevolgen dan we doorhebben. Een volle mailbox of keukenla gaat al gauw hand in hand met een vol hoofd. In dat geval wordt ontspannen lastig. En dat op de plek waar je júíst zou moeten opladen. ‘’Iedereen verdient een huis om in tot rust te komen en op te laden voor weer een nieuwe dag. Het leven is al druk zat! Ik gun iedereen dat gevoel van rust wanneer je weet dat je je zaakjes op orde hebt. Prangende gedachten als ‘Ik moet nog…’ of ‘Oh ja, en…’ zijn met de juiste structuur verleden tijd!’’

Lees verder onder de afbeelding!

Wie is die Brabantse Bodegraver?

De combinatie van Paola’s natuurlijke organisatietalent, motivatie om anderen te helpen én haar onlangs afgeronde studie tot Professional Organizer resulteerde in Jouw Regelmaatje! Via haar eigen bedrijf ondersteunt de – oorspronkelijk Brabantse, maar inmiddels goed ingeburgerde – Bodegraver anderen bij de weg naar een opgeruimder hoofd en leven. Daarnaast werkt ze parttime als account- en projectmanager bij een softwareorganisatie. 

Werkwijze

In tegenstelling tot een schoonmaakhulp biedt Paola handvaten om het probleem bij de kern aan te pakken. Haar methodes zijn langetermijnoplossingen. Op maat samengesteld. ‘’Elke situatie vraagt om een andere aanpak, maar mijn hoofddoel blijft hetzelfde: uiteindelijk kan jij het helemaal zelf! Van achterstallige administratie tot overvloed aan spullen- samen pakken we jouw focuspunten aan. Uitzoeken, weggooien, afhandelen of ordenen… Jij kiest, ik ondersteun met bijpassende methodes en inzichten van buitenaf. Zo begin jij straks met een schone lei én weet je hoe je alles gemakkelijk bijhoudt, aldus Paola. 

Lees verder onder de afbeelding!

Laagdrempelig kennismaken

‘’De mogelijkheid tot een vrijblijvende telefonische kennismaking bestaat altijd. Een goede vertrouwensband vind ik belangrijk- mijn werk heeft tenslotte betrekking tot de privéomgeving van anderen. Bij veel mensen heerst schaamte. Ik wil benadrukken dat dat nergens voor nodig is. Ik zal nooit oordelen of pushen. Ik bied de handvaten, jíj́ maakt de keuzes’’, vertelt Paola.

Twijfel je nog of het iets voor jou is? Dan heb je nu de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met Jouw Regelmaatje. In de maanden december en januari biedt Paola 25% korting aan op de dienstverlening pakketten. 

Maak kennis met Paola!

Volg Jouw Regelmaatje op Facebook of Instagram!
Contact: 06-22111071
| paola@jouwregelmaatje.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank