N459 – Goudsestraatweg – weekend dicht

Van vrijdagavond 21 juli tot maandagochtend 24 juli vroeg is de N459, de provinciale weg tussen Bodegraven en Reeuwijk bij de McDonald’s, afgesloten.

De provincie gaat de rotonde van die weg bij de A12 opnieuw asfalteren. Tussen de Dr. J. Rupkerotonde en het BP tankstation is de weg afgesloten voor het autoverkeer. De afslag 12 voor verkeer vanuit Utrecht is ook dicht. Van vrijdagavond 21 uur tot maandagochtend 5 uur wordt er gewerkt.

Omleiding

Het fietsverkeer heeft geen hinder van deze werkzaamheden. Doorgaand autoverkeer wordt met borden omgeleid via de A12. Wilt u vanaf de N11 richting Rotterdam of Den Haag, dan volgt u de A12 eerst een stukje richting Utrecht om vervolgens bij Nieuwerbrug om te keren. Ook als u met de auto van Bodegraven naar Reeuwijk-Brug wilt, rijdt u over de A12 eerst naar Nieuwerbrug, daar keert u en rijdt u door naar Gouda, daar keert u nogmaals en dan kunt u de afslag Reeuwijk-Brug nemen. Andersom, als u met de auto vanuit Reeuwijk-Brug naar Bodegraven normaal de Reeuwijkse Randweg zou nemen, rijdt u nu een stukje over de A12 naar Nieuwerbrug, keert u daar en rijdt u vanaf de A12 en de N11 naar Bodegraven. Conclusie is dat u tussen Reeuwijk en Bodegraven het best met de fiets gaat, dit weekend!

Tijdens de werkzaamheden blijven het BP tankstation, McDonald’s, La Place en het GR8 hotel bereikbaar vanaf de kant van Bodegraven.

Voor meer informatie, opmerkingen of vragen kunt u terecht bij de Provincie-Zuid-Holland via zuidholland@pzh.nl en 070 441 6622. Lees ook het bericht op zuid-holland.nl/actueel/verkeersinformatie/juli-2023/n459-werkzaamheden-rotonde-goudsestraatweg

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank