Selina de Lima, Finaliste voor Miss Universe Netherlands

Selina de Lima, een gedreven 28-jarige studente uit Bodegraven, gaat verder dan alleen haar vastgoedstudies. Terwijl ze zich inzet voor haar opleiding, heeft ze (óók nog andere) grote dromen en ambities (in de schijnwerpers).
In haar vrije tijd werkt Selina als freelance model en entertainer, waardoor ze haar creatieve passie kan volgen terwijl ze midden in haar afstudeer jaar zit. En hier blijft het niet bij; daarnaast is ze ook actief op de cryptomarkt en forexmarkt (én) brengt ze bijna dagelijks tijd door in de sportschool. Een ware duizendpoot!

Recentelijk is Selina een nieuw avontuur begonnen. Ze neemt namelijk deel aan de Miss Universe Netherlands-verkiezing. Voor haar betekent dit een gelegenheid om te groeien als persoon en zichzelf te presenteren aan een breder publiek. Ze gelooft sterk in het idee dat groei plaatsvindt buiten de comfortzone en ze moedigt andere jonge vrouwen aan hetzelfde te doen.

“DOEN! Just be you. Je weet nooit wat het je kan brengen. Het is voor mij ook buiten de comfortzone, maar juist dan groei je als persoon”, vertelt Selina.

Steun Selina door op haar te stemmen via de link. Deze verkiezing gaat niet alleen om de competitie; het draait ook om het ondersteunen van een goed doel, namelijk Stichting Simavi. Deze stichting zet zich in voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië.

Op 13 april zal worden beslist wie doorgaat naar de volgende ronde.

Instagram: @selinadelima

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank