Tropical Kids Foam Party in Bodegraven

Maak je klaar voor een spetterend avontuur tijdens de Tropical Kids Foam Party op zaterdag 12 augustus van 12:00 uur tot 16:00 uur! 
Laat je zorgen wegsmelten terwijl je jezelf onderdompelt in ons enorme schuimbad. Dans, spring en laat je helemaal gaan in het zachte, verfrissende schuim. Wie kan er een kokosnoot vangen? Test je reflexen en hand-oogcoördinatie terwijl je de uitdaging aangaat om kokosnoten uit de lucht te vangen. Het is een tropisch spel dat zowel spannend als vermakelijk is. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Laat je lichaam wiegen op het ritme van de Caribische muziek terwijl je deelneemt aan het limbodansen! Buig, draai en rek jezelf uit om onder de limbo-stok door te gaan. Hoe laag kun jij gaan? Laat zien wat je in huis hebt en word de ultieme limbo kampioen!

En vergeet niet om je surfvaardigheden te testen op onze surfsimulator. Stap op de plank, vind je balans en zie hoelang je kunt blijven staan terwijl de golven onder je door rollen. Het is een spannende uitdaging die je vaardigheden op de proef stelt. Wie wordt de onverslaanbare surf koning of koningin?

Dus kom op zaterdag 12 augustus tussen 12:00 uur en 16:00 uur naar de Tropical Kids Foam Party. Het wordt een onvergetelijke middag vol schuim, springen, dansen en uitdagingen. Trek je tropische outfit aan, breng je vrienden mee en beleef een fantastische dag vol plezier en avontuur!

Advertentie