Indrukwekkende uitvaart Quinty Knikker, streefbedrag gehaald

Op vrijdag 28 juli kwamen honderden mensen bijeen om van Quinty Knikker afscheid te nemen tijdens een indrukwekkende uitvaartceremonie. Het was een ontroerende samenkomst van geliefden, vrienden en mensen van haar werk , die allen werden geraakt door Quinty’s positiviteit en doorzettingsvermogen.
Om een blijvende herinnering aan Quinty te creëren, was er door ons nieuwsplatform een crowdfundingsactie opgezet. Dankzij de overweldigende steun en solidariteit van mensen uit de buurt en ver daarbuiten, werd maar liefst 10.000 euro opgehaald. Suus en Wilko, de ouders van Quinty, willen via deze weg iedereen bedanken voor de massale steun die zij hebben mogen ontvangen gedurende deze moeilijke periode. De overweldigende hoeveelheid kaartjes, donaties, brieven en woorden van medeleven hebben hen diep geraakt en hebben hun hart verwarmd. Het heeft hen gesterkt in deze ontzettende moeilijke periode.

Het nieuws van het overlijden van de 19-jarige Quinty Knikker uit Bodegraven heeft velen diep geraakt. Ze overleed vorige week woensdagavond op donderdagochtend 20 juli na een epileptische aanval. De wereld verloor een ongelofelijke doorzetter.

Advertentie