Vernieuwde website Rebonieuws door samenwerking met Bizway en Webrabbitz!

Het is je waarschijnlijk al opgevallen: Rebonieuws.nl heeft een nieuw jasje! Onze vernieuwde website toont het nieuws overzichtelijker op zowel mobiel als desktop. Ook zijn de rubrieken beter vindbaar en heeft de vacaturepagina een betere indeling- en positie. Dat geeft ons de kans om bedrijven extra hulp te bieden. En daar zijn wij maar al te blij mee!

Danny de Vries is blij met de nieuwe ontwikkeling. “We zijn niet meer weg te denken bij onze inwoners. Dit is terug te zien in het aantal zelf gemaakte berichten welke dichtbij de mensen komen. Onze slogan ‘voor en door inwoners’ speelt hierin een belangrijke rol. Wij vinden het als rebo-team belangrijk om inwoners centraal te plaatsen. We zijn echt op zoek naar de verhalen achter een persoon. Ook denken jullie enorm goed mee over onderwerpen. De betrokkenheid is fascinerend om te zien.”

Ook zetten we graag Brent Verkerk en Bart Lageweg in het zonnetje. Zonder hen hebben we ten slotte geen website. Mede dankzij Brent van WebRabbitz staat het eindproduct nu als een huis. ‘’Ik vond het leuk om te helpen met het behalen van dit doel. De samenwerking verliep soepel en snel; iedereen werkte vanuit zijn eigen kracht om resultaat neer te zetten.’’, vertelt Brent. Ook Bart van Bizway is een liefhebber van lokaal nieuws. “We willen graag helpen, zodat iedereen 24/7 uur op de website het nieuws kan lezen.”

Meer dan alleen een nieuwsplatform

Nieuws is gratis en daarom zijn we enorm blij met onze adverteerders die wij een platform geven voor bekendheid. “We zien een enorme toename in het aantal vacatures. Hier hebben we samen met WebRabbitz gekeken naar de mogelijkheden om deze te tonen. En dat is goed gelukt.

Klinkt een plekje op onze vernieuwde vacaturepagina– of advertentieblok als iets voor jou? Stuur een mail naar info@rebonieuws.nl! Wij gebruiken ons kersverse platform graag om jou verder te helpen.

Wij zijn ook steeds meer ook offline zichtbaar. Hadden we eerst een pandje in het centrum van Bodegraven, organiseren we nu elk jaar een Rebo Pakjes Jacht tijdens de sinterklaasperiode. En er komen nog meer leuke dingen aan!

Cijfers

Rebonieuws.nl trekt maandelijks ongeveer 100.000 bezoekers, 10.000 volgers op Facebook, ruim 4.000 fans op Instagram.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank