Vrijdag 5 juli : Jam Fever met gezellige Campfire Karaoke

Aanstaande vrijdag, 5 juli, is het weer tijd om lekker samen muziek te maken tijdens ons maandelijkse Jam Fever feestje. In verband met de zomervakantie zijn we er deze keer een weekje eerder dan normaal.
El Piño heeft vorige maand voor een heerlijke opening gezorgd met een lekkere stevige set. Deze rockers gaan we zeker weten nog een keer terugzien op ons podium.

We hebben opnieuw een hoop nieuwe gezichten mogen verwelkomen en het is fijn om terug te horen dat iedereen het zo gemoedelijk en laagdrempelig vindt bij ons in De Zon. We vinden het dan ook fantastisch dat Jam Fever langzaam ook in de regio een begrip begint te worden, en niet alleen in Bodegraven.

Omdat het alweer de laatste editie is voor de zomervakantie hebben we deze keer geen mini concert. Om het seizoen af te sluiten beginnen we dit keer (bij mooi weer) lekker buiten om het kampvuur in een akoestische setting. Gezellig bij het vuurtje onder het genot van een drankje lekker kletsen en muziek maken. Uiteraard zal binnen het podium ook klaar gemaakt worden zodat je nog even lekker je energie kwijt kan mocht dat nodig zijn.

Blijf dus niet op de bank hangen maar kom gezellig om 20:00 uur naar De Zon voor een leuke avond live muziek en onvervalste gezelligheid.

Tot vrijdag 5 juli bij onze eerste Campfire Karaoke avond.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank