Welke ondernemer verdient De Groene Pluim 2023?

Elk jaar reikt de gemeente een duurzaamheidspluim uit. Die gaat naar een inwoner of een organisatie die zich inzet voor de verduurzaming van de gemeente en die anderen inspireert en activeert om hetzelfde te doen. Vanaf dit jaar doen we het net even anders en daar hoort ook een andere naam bij. Met de Groene Pluim willen wij ondernemers en bedrijven, die vooroplopen op het gebied van duurzaamheid, in het zonnetje zetten.
De Groene Pluim: erkenning voor duurzaam en sociaal ondernemen
Om voor een pluim in aanmerking te komen, worden de voorgedragen bedrijven door een team van experts op de onderstaande punten getoetst. Waarbij de Global Goals (SDG´s) van de Verenigde Naties richtinggevend zijn:
 

  • Eerlijk werk en groei van de economie
  • Verantwoorde consumptie en het maken van producten
  • Klimaatactie
  • Samenwerken om doelen te halen

Nu aanmelden voor De Groene Pluim Bodegraven-Reeuwijk 2023
Bent u ondernemer in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en bent u actief bezig met het thema duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Meld u dan voor 7 juli 2023 aan op: degroenepluim.nl/werk-mee-invullen. Met uw aanmelding kunt u in de toekomst ook deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, waar u kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere duurzame ondernemers.  

Advertentie

blank