Woningbouw in Reeuwijk-Dorp

blank

Projectontwikkelaar Renward heeft samen met de gemeente plannen voor woningbouwontwikkeling in Reeuwijk-Dorp. Vooralsnog heet dat het Centrumplan. Bent u benieuwd naar de plannen? Op maandagavond 19 juni kunt u zich persoonlijk laten informeren of uw vragen stellen. Dan bent u tussen 17.30 en 19.30 uur welkom bij Gasterij Vergeer, aan de Dorpsweg 32 in Reeuwijk-Dorp.

blank


Voor het Centrumplan Reeuwijk-Dorp kijkt de gemeente samen met de projectontwikkelaar, woningbouwvereniging Reeuwijk, het dorpsteam en andere belanghebbenden naar een passende invulling met woningbouw op de locatie waar nu de Action zit, het stukje van de aangrenzende opslagloods (voormalige caravanstalling) en de Kalverstraatlocatie (voormalige locatie Timpaan). Parallel aan dit proces verkent het dorpsteam de mogelijkheden voor een buurtwinkel, onder andere in dit plangebied.

Tijdens de inloopavond vertellen we u graag meer over de stand van zaken van de woningbouwplannen. Ook heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. U bent van harte welkom om tussen 17.30 en 19.30 uur binnen te lopen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank