Zeeman winkel in Bodegraven volledig gerenoveerd  

De Zeeman winkel in Bodegraven is volledig gerenoveerd. De winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. Het Nederlandse familiebedrijf die kwalitatieve basics en textielproducten verkoopt. De renovatie van de winkel wordt op maandag 11 maart gevierd met korting en cadeaus. Klanten die de winkel op die dag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.
Bekend concept met nieuw interieur

De nieuwe winkel heeft een lichter interieur, en de winkel is overzichtelijker qua opzet, wat het nog makkelijker maakt om producten te vinden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen

Regiomanager Margriet ter Horst is trots op de renovatie van de winkel aan de Kerkstraat 41: “We zijn ontzettend blij met het nieuwe interieur van de winkel. Ondanks dat de winkel in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee.”

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled.

Openingstijden
De winkel in Bodegraven hanteert de volgende openingstijden:
Maandag: 09.00 – 18.00
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 18.00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten 

Ingezonden bericht- foto winkel ter illustratie

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank