de_Beeldredacteur_MTW_24 mei 2018-5166

Asperges (&Meer) in de Polder 2018

Wij spreken een trotse organisator Hans Peter van den Bosch van Eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen, die met trots terug kijkt op een zeer geslaagde 3e editie Asperges (&Meer) in de Polder 2018.  Dit jaar maar liefst 9 dagen genieten in de stoere bedoeïenentent van partner Tentworx aan de rand van het Aspergeveld bij Aspergehof Noordam te Woubrugge.  4 gerenommeerde restaurants: In den Doofpot uit Leiden, Plantage 87 uit Oude Wetering, De Florijn uit Nieuwerburg & restaurant Amarone uit Rotterdam hebben invulling gegeven aan verrassende (asperge) gerechten en smakelijke combinaties.
Daarnaast was het genieten met mooie wijnen van De Gouden Ton, 9 dagen live entertainment van Vinyl DJ tot Helena Perez, van DJ Kitty tot muzikaal combo Latenight Serenade. Meer dan 25 bedrijven hebben zich als business partner gecommitteerd aan het event en waren aanwezig met relaties om te genieten van de stijlvolle aankleding in een unieke ambiance, welke tot stand is gekomen samen met Partner Heman / Bloem Bloem.

Naast het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven is de samenwerking met de Chefs en al onze partners vermeldenswaardig. Gezamenlijk is het één grote familie die coöperatief en gezamenlijk invulling gegeven hebben aan een exquise smaakbeleving voor dagelijks bijna 150 gasten.

Voor een sfeerimpressie van het pop-up event : 

https://www.youtube.com/watch?v=xyrYhz-smHQ 

Het bourgondisch voorjaarsevent krijgt volgend voorjaar zeker een vervolg. Momenteel wordt er door Eigenwijze Evenementen gekeken naar de haalbaarheid van een nieuw culinair food event dit najaar.  Meer info hierover volgt spoedig. X