PLAYTIME afbeelding

Gratis proefles PLAYTIME

Vind jij het leuk om de band met je kind spelenderwijs (nóg) sterker te maken? Wil jij even alle aandacht voor je dreumes of peuter? Sta je open voor actief én creatief spel met daarbij een muzikaal tintje? Kom dan naar de gratis proefles PLAYTIME.
Tijdens de proefles wordt er gedurende een half uur verschillende soorten spelletjes tussen ouder en kind gedaan. Er wordt met materiaal gespeeld zoals ballen, hoepels, knetterzeep en muziek. Na een half uur actief spelen is er ruimte voor koffie, thee en een kletspraatje met elkaar. In totaal duurt de (proef)les 45 minuten. De les wordt gegeven in een klein groepje van maximaal 10 kinderen én hun ouder(s). Een oma of opa in plaats van de ouder is ook welkom.

Wat: Proefles PLAYTIME
Wanneer: woensdagochtend 14 november
Tijd dreumes les (vanaf 1 jaar, tot 2 jaar): 09:30-10:15
Tijd peuter les (voor 2 en 3-jarige): 10:30-11:15
Kosten: Gratis   
Locatie: Bodegraven, Botter 17
Opgeven: Ja, stuur een mailtje naar: info@een-stap-voor.nl

PLAYTIME wordt georganiseerd door een samenwerking tussen Kinder- en Jeugdpraktijk Een Stap Voor (www.een-stap-voor.nl) & Onderwijspraktijk Een Stap Wijzer (www.een-stap-wijzer.nl). Bij voldoende animo zal er vanaf januari elk kwartaal een PLAYTIME groep van vijf lessen starten, u kunt deze informatie nog eens nalezen op: https://www.een-stap-voor.nl/agenda/playtimeX