Haal je zwemdiploma in een korte periode

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.
Voor veel mensen is het lastig om meerdere malen per week, vaak totaal een uurtje, naar zwemles te gaan. Ook is het vaak moeilijk de zwemlessen te combineren met werk en/of zorg.

Om het wat makkelijker te maken organiseert Sportcentrum de Kuil turbo cursussen zwemmen.

De leerlingen krijgen steeds les van dezelfde lesgever (uitgezonderd ziekte en/of onverwachts verlof). De cursus zal plaatsvinden in een rustige omgeving zodat de kinderen zich volledig kunnen concentreren. Ouders zijn niet in het bad aanwezig. Doordat de leerlingen 1,5

uur per lesdag aan het zwemmen zijn is er tijdens de les veel tijd om hen de vaardigheden onder de knie te laten krijgen. Ook wordt er gelest in kleine groepjes.

Om mee te doen met de cursussen dienen de kinderen wel de minimale leeftijd van 5 jaar te hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen al redelijk watervrij zijn. In een proefles zal er gekeken worden of de kinderen geschikt zijn voor deze lessen.

Haal in 4 maanden je A-diploma

Op woensdag 18 november start de cursus. Twee keer in de week zullen de kinderen les krijgen van 1 ½ uur per lesdag. De lesdagen zullen zijn de woensdagen van 15:15 – 16:45 uur en op zondagochtenden van 08:30 – 10:00 uur. Tijdens de lessen worden de kinderen voorzien van limonade en een koekje. Na deze kleine pauze kunnen de kinderen zonder moeite het niveau van voor de pauze weer goed oppakken. Het afzwemfeest zal plaatsvinden op zaterdag 20 maart 2021. De kosten voor deze 4 maanden turbocursus bedragen € 650,- (Actieprijs)

Haal je A-diploma nog voor de zomervakantie (7maanden)

Op zondag 15 november  en op woensdag 18 november  start deze cursus start bij voldoende deelname. De lestijd op woensdagen is 15:15 – 16:45 uur. De lestijd op de zondagen zal zijn 08:30 – 10:00 uur. Het afzwemfeest zal zijn zaterdag 3 juli 2021. De kosten voor deze 7 maanden turbocursus bedragen € 575,- (Actieprijs)

Deze cursussen starten bij voldoende deelname. De kosten zijn inclusief voorzwemmen, verzorging van de kinderen tijdens de les en kosten van het diploma. Ook is dit bedrag inclusief diplomagarantie. Wanneer het kind aan alle voorwaarden hebben voldaan maar toch nog niet in aanmerking komt voor het diplomazwemmen mag het op onze kosten verder zwemmen totdat het diploma wel behaald kan worden.

Inschrijven en/of inlichtingen inwinnen is mogelijk aan de receptie van Sportcentrum de Kuil. Ook kan dit telefonisch via nummer 0172-612818. Of stuur een e-mail dekuil-teamleiderzwembad@optisport.nl.  Bij de inschrijving wordt er z.s.m. een afspraak gemaakt om de kinderen te testen.

Ingezonden berichtX