Herfstpracht met een gezonde blos op de wangen

In de herfstvakantie hebben de kinderen en de jeugd t/m 17 jaar zich niet hoeven vervelen in Bodegraven-Reeuwijk. De Buurtsportcoaches van SenW hebben drie activiteiten georganiseerd. De kinderen moesten op eigen benen de faciliteiten betreden. Om een impressie te kunnen geven aan de ouders en verzorgers zijn middels Instagram de gezellige sfeer en de activiteiten gedeeld.
De herfstweek is van start gegaan met de Sport & Spel middag in Nieuwerbrug. De Buurtsportcoaches willen de kinderen en de ouders/verzorgers bedanken voor hun deelname en enthousiasme. Aan de hand van het succes willen ze zich inzetten om vaker activiteiten te organiseren in Nieuwerbrug.

Voor de Sport Try-Out was de animo groot. Door de samenwerking tussen de Buurtsportcoaches en verenigingen hebben de kinderen kennis kunnen maken met een gevarieerd sportprogramma. Dit programma is gevuld door Atletiekvereniging Sportclub Reeuwijk en Reflex met turnen, acrogym en dans. Een gezellige sfeer, rode koontjes, glimlachende gezichten en een volledige inzet van de instructeurs hebben deze ochtend laten slagen.

De herfstweek werd afgesloten met Zaalvoetbal in de Sporthoeve. Via de Zon kwam aan het licht dat er vanuit de jeugd behoefte was aan een dergelijke activiteit. Het was een avond van samenspel, techniek en partijtjes.

De Buurtsportcoaches kijken met een tevreden blik terug op de herfstweekactiviteiten en blijven zich inzetten voor de creatie van volgende beweegmomenten.

Wil je op de hoogte blijven van wat de Buurtsportcoaches organiseren in jouw buurt en de gemeente? Houd dan de website, facebook en Instagram in de gaten van SenW Bodegraven-Reeuwijk.

 X