Halloween spooktocht in Bodegraven 2022

Op zaterdag 29 oktober vindt de derde editie plaats van de Halloween spooktocht in Bodegraven. Na het succes van vorig jaar met bijna 300 kinderen hoopt de organisatie dit jaar het te overtreffen. Het evenement begint om 19.30 uur op het Raadhuisplein in Bodegraven. Kom vooral verkleed en vier het feestje mee! De samenwerking is dit jaar met de BOV, I’M In Motion, PUHA De zon en scouting Bolaro. Iedereen is welkom!
De organisatie laat weten alweer druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor het feest van jong en oud. Wil je als kind snoep en iets anders lekker ontvangen? Geef je dan op voor 21 oktober. De kosten zijn twee euro per kind. Zij kunnen zich opgeven door te mailen naar: spooktochtbodegraven@outlook.com. Graag met naam en telefoonnummer.

“Elk jaar wordt het een stukje groter met meer spoken en meer decoratie. Wij vinden het ook erg leuk om te zien dat ook veel ouders verkleed komen. Elk jaar bouwen we verder om uiteindelijk het hele dorp in Halloween te krijgen en zo ook de tocht dus steeds groter en meer aangekleed met decoratie. We zoeken altijd mensen dus vind je het leuk kun je je opgeven via spooktochtbodegraven@outlook.com.”

Sponsoring 

Dit jaar hebben ze een nieuw concept voor sponsoren. Zij kunnen een kraampje krijgen of een spook sponsoren. Mail voor meer informatie naar: spooktochtbodegraven@outlook.com

Terugblik video

Bekijk hier een leuke video van de tweede editie.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank