Onnodig verlies Rohda’76

Rohda’76 deed zeker niet onder voor Alphense Boys, maar na 90 minuten noteerde de scheidsrechter op het wedstrijdformulier wel een 3-1 overwinning voor de Alphenaren. ,,Voetballend waren we misschien wel de betere partij, maar door passief verdedigen hebben we het in de tweede helft weggeven”, verzuchtte middenvelder Mitchell van Waveren na afloop.

De blauwwitten keken na een kwartier tegen een 1-0 achterstand aan door een geplaatste bal vanaf de rand van de zestien. Net voor de rust poetste aanvoerder Esli Westmaas de achterstand weg. Hij rondde het goede voorbereidende werk van Arnoud Troost keurig af: 1-1.
Ook na de thee verweerde Rohda’76 zich kranig tegen de titelkandidaat, maar was bij twee aanvallen van de thuisclub net niet voldoende bij de les: 3-1.
Komende zaterdag speelt Rohda’76 een bekerwedstrijd. In Katwijk nemen de Bodegravers het op tegen de nummer zes van de hoofdklasse: FC Rijnvogels.