robbert

Restaurant Bij Robbert opgenomen in GaultMillau

Bij Restaurant Bij Robbert in de Kerkstraat kan je gezellig dineren op topniveau in Bodegraven. Ze zijn sinds kort daarom ook opgenomen in de nieuwste editie van GaultMillau. De gault millau is een onafhankelijke gids. De gids bevat beoordelingen van restaurants (d.m.v. symbolische koksmutsen en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. Eigenaar Robbert Goedhart is trots op deze vermelding. Hij heeft een score van 13 punten. 
De gids geldt als een concurrent van de Michelingids. Ook reikt GaultMillau jaarlijks verschillende prijzen uit, zoals de ‘Chef van het Jaar’, ‘Sommelier van het Jaar’, ‘Restaurant van het Jaar’ en ‘Hotel van het Jaar’.

Op de website staat de volgende beoordeling

“Robbert Goedhart kookt klassiek met een moderne twist: hij laat zich inspireren door de Franse keuken, maar ook door ingrediënten uit de directe omgeving en regio. Dat levert vaak goede gerechten op. Zoals de oester met gebrande langoustine, crème van doperwtjes, geroosterd lentepreitje, gedroogde tomaat, ponzu en olijfolie. Een zeer mooi gerecht. Ook geslaagd was de extra tussengang van 24 uur gepekelde en huisgerookte zalm met aardappel, sambai, krokante zuurkool en gedroogde peterselie. Gastvrije bediening en een bekwame jonge sommelier die mooie moderne (vaak biologische) wijnen schenkt.”

https://nl.gaultmillau.com/restaurant/bij-robbert

 X