uit en thuis

Theathervereniging Uit & Thuis noodoproep!

Wij zijn Theatervereniging Uit & Thuis en bestaan al meer dan 70 jaar! Elk jaar maken we met onze leden een nieuwe show, vol met zang, dans en korte sketches. Traditiegetrouw hebben wij op zaterdag in de laatste 2 weekenden van maart onze voorstellingen met op de 1e zaterdag zelfs een gratis matineevoorstelling voor de ouderen in onze gemeente. Maar er is gebrek aan een ruimte waar de spullen kunnen worden gelaten.
In al deze jaren hebben wij een grote bijzondere collectie kleding verzameld en deze verhuren wij ook aan particulieren en andere verenigingen. Daar hadden wij een mooie ruimte voor in Waddinxveen maar helaas moeten we daar op zeer korte termijn uit.

Wij zijn dus met spoed op zoek naar een droge, betaalbare ruimte waar wij onze spulletjes kunnen opslaan en eventueel zelfs kunnen uitstallen.

Wie oh wie kan ons daaraan helpen, het mag een zolder, droge schuur, garage, ruimte boven/naast een bedrijfspand zijn, iets zodat we onze spulletjes niet allemaal hoeven weg hoeven doen. Dit zou namelijk een enorme grote strop betekenen voor onze vereniging.

Als u iets weet of heeft u zo’n ruimte, mail dan naar info@uitenthuis.net

Ingezonden bericht

X