Vlatko.Lazic

Trainen als een echte voetbalprof bij Rohda’76

,,Geen kind wil deze belevenis missen”,  klinkt Vlatko Lazic (van voetbalschool Soccerdream) enthousiast als de voetbaldriedaagse van Rohda’76 ter sprake komt.
Ook niet-leden welkom

Die vindt plaats op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdagmorgen 27 augustus, iedere morgen van 09.00-12.00 uur. Kinderen van 6-12 jaar kunnen zich voor slechts vijftien euro inschrijven. O, je bent geen lid van Rohda’76? Geen probleem. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Plezier

,,Het zullen drie geweldige dagen worden, waarbij de kinderen trainen als een echte prof’’, kijkt Vlatko vooruit. ,,De kinderen gaan allerlei leerzame oefeningen doen en leuke momenten beleven waardoor ze betere voetballers worden. Ze doen ervaringen op die ze meenemen naar de toekomst en blijven daarover praten.’’ En wat voor Vlatko en zijn collegatrainers vooral zwaar weegt, is dat de deelnemers veel plezier beleven aan de oefeningen en spelvormen. Want wie plezier heeft, ontwikkelt zich ook beter als voetballer.

Inschrijven

,,We sluiten de voetbaldriedaagse af met een mooi toernooi met uitdagende spelvormen waarbij ook prijzen te winnen zijn’’, besluit Vlatko die komend seizoen met zijn voetbalschool Soccerdream de onderbouw bij Rohda’76 gaat trainen. Inschrijven kan nog tot maandag 18 augustus. Klik hier om je aan te melden.

Ingezonden berichtX