Verlies VVBodegraven van VVZwammerdam

Na de nederlaag verleden week tegen NSV´46 waren de Rood Zwarte Leeuwen van Frits van Dijk gemotiveerd om de 3 punten in de wacht te slepen. VVBodegraven mocht ditmaal aantreden tegen buurvereniging VVZwammerdam. In dit onderlinge duel had Bodegraven de wedstrijd de eerste 35 minuten onder controle en wist het team van Frits van Dijk enkele schoten op het vijandige doel te vuren.

Na deze sterke periode van Bodegraven werd Zwammerdam sterker. Met als gevolg dat de linksbuiten door kwam in de 16 meter. Om het gevaar onschadelijk te maken zette Ilias Hadi een geweldige tackle in, waarna de linksbuiten met een mooie duik en veel bombarie naar het gras ging. De scheidsrechter, die een uitstekende pot floot, zag het goed en kende geen strafschop toe aan Zwammerdam.

Na het genot van een kop thee in de rust kwam Bodegraven goed uit de startblokken met de razendsnelle Gerrit Hulters. Na een duel won Hulters de bal en legde hij de bal af op Mitchell van der Tier die vervolges op doel schoot. Dit schot werd echter onderweg onschadelijk gemaakt middels een blok van een verdediger van Zwammerdam.

Lang leek de wedstrijd te eindigen in een 0 – 0 eindstand. Was het niet dat Zwammerdam toch in de laatste minuten van de wedstrijd een doelpunt wist te scoren. De speler van Zwammerdam schoot de bal en in de weg naar het doel werd de bal 2x van richting veranderd. Uiteindelijk viel de bal gelukkig in het doel. Het resultaat was een 0-1 eindstand.

Helaas geen positief resultaat. Volgende week zal VVBodegraven weer voor de winst gaan in Woerden tegen VEP