BZ&PC dames zijn los

Na een goede generale vorig weekend in de beker, stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Thuis werd er gespeeld tegen KZC uit Beverwijk. Een ploeg die dit jaar is gepromoveerd naar de 2e klasse bond. En dat was toch wel merkbaar want echt spannend werd het niet. Na vier periodes konden de dames ‘gaan douchen’ met een score van 12-4 op het bord. 

Gedurende de hele wedstrijd ging het scoreverloop van de Bodegraafse ploeg gelijk op, met 3 doelpunten per periode. Echter gaf dat een geflatteerd beeld van de krachtsverhoudingen. De thuisploeg was slordig in afronding, maakte de ruimte rondom het doelgebied te klein en ook de manmeer situaties werden niet allemaal benut.

Genoeg punten om aan te werken dus de komende weken. Maar het seizoen is nog jong en de dames kunnen tevreden zijn met de eerste 3 punten. Volgende week staat er een pittigere tegenstander op het programma. Dan mag BZ&PC het opnemen in Alkmaar tegen DAW Dames 1. 

Periodestanden: 3-0, 6-3, 9-3, 12-4
Doelpunten: Nicole van Jaarsveld 3, Kaylee Schellingerhout 3, Gaby Hukker 2, Niki Hukker 1, Nienke Rombouts 1, Annemiek van Niekerk 1, Jennifer den Besten 1
Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank