Complete off day Rohda’76

In en tegen Woerden kwam Rohda’76 er niet aan te pas. De thuisclub won afgetekend met 6-0. Vooral in de eerste helft maakten de gastheren de dienst uit.

De blauwhemden – spelend met rouwbanden in verband met het overlijden van erevoorzitter Rien van ’t Loo – moesten toezien hoe Woerden een 2-0 voorsprong nam. Direct na de rust leek er sprake van herstel voor Rohda’76. De Bodegravers creëerden enkele kansen op de aansluitingstreffer. Die viel niet.

En toen Woerden in één minuut tijd wel twee keer het net wist te vinden, was het gedaan met de goede intenties van Rohda’76. Woerden gaf nog meer glans aan de toch al royale voorsprong door Jeroen Kok nog twee keer het nakijken te geven: 6-0.

Komende zaterdag kan Rohda’76 zich revancheren. Dan moet het thuis wel Sportief uit Woerdense Verlaat opzij zetten. De wedstijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Tekst: Ad van den Herik

Beeld: Facebook SC Woerden