Tafeltennissers van TTV Reeuwijk 2 thuis kampioen

Met André van der Laan binnen de lijnen als invaller voor de afwezige Marco Broer speelde team 2 om het kampioenschap tegen TOP 2. De gasten stonden voor de schier onmogelijke opgave om met een 0-10 terug te keren naar Haastrecht.




Alleen dan kon TOP nog kampioen worden. Reeuwijk 2 had aan 1 gewonnen partij genoeg om zich de beste van het najaarsseizoen 2018 te mogen noemen. Cees Voordouw beet het spits af en ontnam de titelstrijd direct elke spanning door gedecideerd af te rekenen met zijn tegenstander.

Met de spanningsboog gebroken waren de volgende partijen direct een prooi voor TOP. Dennis Cornelisse ging onderuit, Van der Laan kon geen vuist maken en ook de dubbel ging verloren. Cornelisse zorgde voor een opleving door zijn partij te winnen, maar Van der Laan en Voordouw waren niet scherp meer.

Met een 2-5 achterstand leek er toch een donkere wolk te hangen over deze kampioenswedstrijden. Maar de 3 mannen van Reeuwijk 2 herpakten zich en sloten het seizoen in stijl af. Daarmee de eindstand bepalend op 5-5 en kon er volop genoten worden van het kampioenschap.

Beeld en tekst: TTV Reeuwijk

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank