De balt rolt weer!

Rohda’76 en ESTO zijn dinsdagavond begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 1 september staan de eerste bekerwedstrijden ingepland.




Rohda’76

Op het kunstgras van Rohda’76 begon de nieuwe coach Willem van Vegten en zijn staf met een groep van zeventien man aan de voorbereiding op een nieuw jaar in de vierde klasse B. Ze krijgen drie tegenstanders uit Bodegraven-Reeuwijk: WDS (Driebruggen), De Rijnstreek (Nieuwerbrug) en de v.v. Bodegraven.

De selectie heeft de nodige veranderingen ondergaan. Stephan Wahl (CVC), Wessel Sterk (ARC) en Pascal Hellingerwerf (Alphia) zoeken hun voetbalheil elders. Arnoud Troost en Jaap Veldhuijzen verkassen naar het tweede elftal en Tim van der Werf vertrekt dit najaar voor een half jaar naar Zuid-Amerika. Daar tegenover staat de komst van een aantal talentvolle spelers uit de eigen jeugd en drie nieuwkomers, te weten Lars de Groot, Yassen Hussen (beiden VVB) en Feissal Daoudi (ARC).

ESTO

Ook de selectiespelers van ESTO mochten gisteren de voetbalschoenen weer aantrekken. De 46-jarige nieuwe trainer Ramon Hageraats kon gisteren 32 spelers verwelkomen op het veld. Na een geweldig jaar met het behalen van het kampioenschap in de 3e klasse komen de mannen van de nieuwe trainer Ramon Hageraats dit seizoen uit in de 2e klasse. Daar treffen ze o.a. buur RVC’33. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank