‘Eerste training Straver Keepersschool enthousiast ontvangen’

Vrijdag 15 september vond bij RVC’33 de eerste training van Straver Keepersschool plaats. In totaal hebben 24 keepers/keepsters de eerste van tien trainingen voltooid.




Elke vrijdag zal er in drie groepen worden getraind om van de keepers betere keepers te maken. De dagen voorafgaand kwam het met bakken naar benden, maar bij de eerste training scheen het zonnetje en was het heerlijk weer om te trainen. Vangen, vallen en gooien waren de aspecten die in de trainingen centraal stonden.

Keepers van 6 t/m 18 jaar hebben in drie verschillende leeftijdsgroepen deelgenomen. Trainer Marvin Straver stond enthousiast tussen de keepers, bleef ze positief motiveren en heeft ervoor gezorgd dat keepers in de eerste training weten waar ze aan toe zijn en wat ze de komende weken kunnen verwachten. Keepers verlieten moe, maar voldoen het veld en hadden nu al weer zin in de volgende training. Het is nu zaak voor de keepers om geleerde dingen op de zaterdag toe te passen.

Mocht je een keer geïnteresseerd zijn om te komen kijken? Dat kan, kom dan op de vrijdag tussen 16.30 – 20.00 uur een kijkje nemen op het terrein van RVC’33.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank