Rohda’76 herrijst

Na een uur spelen en een 3-0 achterstand gaf niemand nog een stuiver voor de kansen van Rohda’76. In de laatste 30 minuten herrezen de Bodegravers als een heuse Phoenix uit de eigen as om uiteindelijk met een 3-3 eindstand van het veld te stappen.

Rohda’76 startte slap en keek halverwege de eerste helft terecht tegen een 2-0 achterstand aan. En net na de wissel van speelhelft moest keeper Nova Markarian voor de derde keer de gang naar het net maken, 3-0. Een paar minuten later volgde de ommekeer na de aansluitingstreffer door Steven Holthuijsen, 1-3. Toen Jaap Veldhuijzen met een rake kopbal de marge verkleinde tot één doelpunt, kreeg Rohda’76 zelfs zicht op een beter resultaat. Dat kwam er ook in de vorm van een puntendeling. Op schitterende wijze schoot Stephan Wahl van rond de middenlijn de gelijkmaker binnen, 3-3.

Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 thuis tegen Kamerik. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift:  Jaap Veldhuijzen kopt de 2-3 binnen. Foto Kees van der Wilk.

Door: Ad van den Herik