VSTS dames 1 start het nieuwe seizoen goed

De bodegraafse dames starten dit seizoen met een aantal wijzigingen. Zo komen zij uit in de tweede divisie dit seizoen, verwelkomen zij Donna Sluijs, Carolien Verleun, Dana de Jong als speelsters en hun nieuwe coach René Erica en zijn ze trots op hun nieuwe shirt sponsor DATO training.  




Na een lange voorbereiding was het afgelopen zaterdag zo ver, de eerste wedstrijd van het seizoen. De dames speelde thuis tegen het tweede team van Huizen. De starting six waren Dana op de spelverdeling, Karin op de diagonaal, op het midden Marianne en Carolien op de passerloop Donna en Elvira en op de liberopositie Anita. De dames begonnen zeer overtuigend en door goede service series en prima verdedigend werk werd de eerste set met 25-19 gewonnen

De tweede set waren de dames nog een beetje verbaasd van hun goede eigen spel van de eerste set en stond er al snel een 5-0 achterstand op het bord. Naar een hele mooi diagonaal geslagen bal van Elvira Duiven in de driemeter ging de knop bij alle dames om en gingen ze weer vol gas. Met een giede service serie van Carolien aan het eind trokken de dames van VSTS de tweede set met 25-17 naar zich toe. 

In de derde set gingen de door waar ze de tweede set mee eindigden. Op 18-10 werden Judith en Jacky erin gewisseld om de set binnen te trekken. Echter kwam Huizen met een goede service en bracht de spanning terug in de set naar 21-19. De dames lieten zich echter niet kennen en herpakten zich op tijd en wonnen de set mrt 25-19. 

In de vierde set startte René met Dana en Karin weer terug in het veld om het team te belonen en zo ook het bonuspunt binnen te halen. Maar met een goede service van de kant van Huizen en rommelig spel van VSTS liepen de dames de gehele set achter de feiten aan en verloren ze met 25-18. 

De volgende wedstrijd spelen de dames uit tegen VTC Woerden om 18:30 uur. Hun eerste thuis wedstrijd is 7 oktober om 16:30 uur in de sporthoeve.

Ingezonden bericht 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank