ESTO gaat door met trainersstaf

In deze onzekere tijden, waarin de bal vooral stilligt, is het fijn om positief nieuws te vermelden. Wij zijn dan ook erg blij dat we kunnen melden dat we het komende seizoen gaan werken met dezelfde trainers als dit huidige seizoen. Als hoofdtrainer blijft Andy Biekman actief, naast hem zal ook Oscar de Heij er weer een jaar aan vast plakken. Henny Rekelhof heeft als keeperstrainer besloten om naast de andere trainers nog een jaar actief te blijven.
De trainersstaf kan ESTO ook komend jaar beschikken over de expertise van de vaste medische staf, Kafel Voorn en Erik Lette verlengen hun aanwezigheid bij ESTO. Kafel heeft als performance-trainer dit seizoen al een bepaalde kwaliteitsimpuls gegeven aan de gehele groep. Niet alleen de selectie geniet van de kennis en kunde van fysiotherapeut Erik Lette maar met het inloop-uur profiteert de gehele club hiervan.

ESTO is dan ook blij om te zien dat de ingeslagen weg vervolgd kan worden, dit gaat in ons geval het makkelijkst met een stabiele staf. Ondanks dit gekke jaar werken we wel verder aan onze doelstellingen: het verder kweken van de selectiecultuur, nieuwe jonge voetballers inpassen en het behouden van een plek in de tweede klasse voor het 1e elftal, respectievelijk reserve eerste klasse voor het tweede.

De komende weken zal er ook gesproken gaan worden met de overige stafleden en betrokkenen rondom het selectievoetbal bij ESTO.

Door: Han KoevoetsX