Patrick Bakker in Married at First Sight & Instagram Chantal Janzen

Het zal je maar overkomen: je noemt dat Chantal Janzen wel ‘je type’ is in Married at First Sight, en voor je het weet sta je op haar Instagram. Het overkwam Patrick Bakker (50), eigenaar van Slagerij en Partyservice Gelderblom uit Bodegraven. In het programma worden single mensen via ‘de wetenschap’ aan elkaar gematcht, waarvan zo’n vijf tot zes stellen uiteindelijk ‘blind’ trouwen. Patrick werd uiteindelijk niet geselecteerd om daadwerkelijk te trouwen, maar zijn avontuur kreeg dus een heel ander staartje..
Lang niet iedere deelnemer komt op de televisie, maar gisteren “ontplofte” de telefoon van Patrick. “Ik kreeg van vriendinnen allemaal appjes, ik wist nergens van. Ik was het allang weer vergeten na een drukke Kerst en Oud en Nieuw in de slagerij.” Patrick kwam voor in Married at First Sight, waarin hij antwoordde op de vraag: ‘Op wat voor soort vrouw val je?’. Patrick noemde: “Mijn type is dan Chantal Janzen, en Eveline, die seksuoloog, zeg maar.” Er gebeurde meer met het fragment: Chantal Janzen deelde het op haar Instagram. “De adrenaline schoot naar beneden en naar boven, dat was echt de slagroom op de taart”, aldus Patrick.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

 

“Het was echt een verrassing, ik had het nooit verwacht. Chantal heeft 1,6 miljoen volgers; dat brengt een hilariteit. Mijn dag liep heel anders dan ik had verwacht! Thuis heb ik genoten met die kleine meid van 14.” Ze is trots. “Mijn papa komt op TV!’

“Ik houd van dames die met beide benen op de grond staan. Chantal Janzen is bijvoorbeeld lekker nuchter. Hun uitstraling; daar houd ik wel van.” Evelien reageerde onder de Instagram post van Chantal: ‘[…] Ik zou zeggen hij heeft SMAAK👌🏻!’

Opgegeven door tante

Hoe kwam Patrick, die in Reeuwijk woont en vader is van twee kinderen, terecht in het programma Married at First Sight? “Ik ben door een tante opgegeven. Ik dacht nou, dat gaan we niet doen, maar ze zei: ‘joh, je hebt niks te verliezen.” Patrick besloot te gaan. In het programma kunnen single personen worden gematcht aan een potentiële partner, waarop voor sommigen een huwelijk volgt. Zonder van tevoren te weten wie het is. Daarvoor moeten verschillende tests worden afgenomen. “Ik ben toen geweest naar Bunnik, het was onwijs leuk. Je schoenmaat wordt gemeten en ook je ringvinger, voor de trouwring. Ze proberen een beeld te krijgen van wie je bent, en ze filmen alles.”

Ook ontmoette Patrick Carlo Boszhard en verschillende wetenschappers, waaronder Evelien. 

De vonk

“Ik heb onwijs leuke reacties van vrienden, klanten en familie gekregen. Het is onwijs leuke promotie dit, mensen zijn nieuwsgierig. Bestaande klanten hebben mij ook gezien gisteren op TV.” Hoe het nu gaat met de liefde? “Er komt genoeg voorbij, maar het gaat om de vonk hè! Voor mijn dochter Gwen wil ik een stabiel leven. Je komt het vanzelf tegen.”

Bron foto: Schermafbeelding uit Married at First Sight – RTLXLX