ESTO speelt ook volgend seizoen in 2e klasse

Na een zeer doelpuntrijke wedstrijd won ESTO met 4-3 van RKDES op Sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Dit betekent dat de zwart-witten ook volgend seizoen uitkomen in de 2e klasse. De kans is zeer aannemelijk dat ze wederom met RVC in de competitie komen.

ESTO wist op 2e Pinksterdag de wedstrijd onnodig spannend te maken. Bij rust was de stand 1-0. Echter na de thee kwam RKDES goed uit de startblokken en scoorde de 1-1. Na ruim 10 minuten daarna zorgde Wouter-Jan Bos voor de 2-1. Daarna vergrote Kevin Duthler de score met 3-1. RKDES kwam nog terug tot 3-2. In het slot van de wedstrijd scoorde Jordy Romijn de 4-2. Over en sluiten zou je denken. Maar de derdeklasser vocht zich met 10 man terug tot 4-3.  De absolute eindfase was spannend, maar gescoord werd er niet meer.

Het feest barstte los bij ESTO met de meegereisde uitsupporters, waaronder de groep ESTO Uit Altijd Lastig.