Geslaagde 20e editie VSTS Bedrijventoernooi

Op 15 mei 2019 organiseerde volleybalvereniging VSTS weer het inmiddels bekende Bedrijven Volleybal Toernooi. Dit jaar al weer voor het 20ste achtereenvolgende jaar. Een jubileum dus. Zoals gebruikelijk in De Sporthoeve in Bodegraven.

15 Bedrijven uit Bodegraven en omgeving hadden zich voor deze editie ingeschreven en die leverden 23 teams. In de categorie “Weinig tot geen ervaring” kwamen 16 teams uit en in de categorie “Ervaren” hadden 6 teams zich opgegeven. Diverse vrijwilligers van VSTS zorgden ervoor dat de teams scheidsrechters en tellers hadden, zodat ze zich volledig op het volleyballen en de gezelligheid daar omheen konden richten.

Tekst gaat door onder de foto

Alle teams speelden 4 wedstrijden en tussen de wedstrijden door konden ze de andere teams aan het werk zien of gezellig in de kantine van De Sporthoeve de inwendige mens versterken met een natje en een droogje. De eerste wedstrijden startten om 19.30 uur en de laatste eindigden rond 22.30 uur. In de tussentijd werd er hard gestreden om de punten, iedereen op zijn of haar niveau. De wedstrijden worden op recreatieve basis gespeeld, echt gericht op de sport en gezelligheid. De aanwezige EHBO’ers hadden nagenoeg niets te doen en zo wilden we het ook hebben.

Aan het einde werden de 4 beschikbare bekers verdeeld onder de 4 poulewinnaars. Eerste was geworden het team van AH Online 1, tweede werd Rebonieuws.nl, de derde plaats was voor Vergeer Holland BV 2 en tot slot ging Vandersterre Holland BV er met de vierde beker vandoor. Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig in de Sporthoeve, tot in de late uurtjes….

Heeft u met uw bedrijf zin om komend jaar mee te doen, dan kan dat door een mail te sturen naar bedrijventoernooi@vsts.nl. We zetten u dan op de lijst en dan krijgt u begin april een uitnodiging voor het toernooi van mei 2020.