‫Winnaars penaltybokaal 2018

Geslaagde familiedagen bij RVC’33

Op 8 en 9 juni sloot RVC’33 het voetbal-seizoen af met de traditionele familiedagen welke dit jaar in het teken van “Rock ’n Roll” stonden. De gehele kantine was dan ook fraai aangekleed in dit thema. De vrijdagavond zelf werd gestart met de voorrondes van de penalty-bokaal waarna de jongste jeugd Vossenjacht had door de straten van Reeuwijk-Dorp. Voor Onder 11 en 13-pupillen was er in een grote loods allerlei hinderlagen klaar gezet om in het donker te lasergamen tegen elkaar. In de kantine zelf was het ook gezellig druk, waar banken en tafels stonden om onder leiding van de grote presentator a la Mies Bouwman het welbekende spel Eén van de 8 te spelen. Daarnaast zorgde de DJ voor een gezellige sfeer.
Zaterdagochtend waren er op 2 velden diverse spellen  uitgezet voor de ruim 100 aanwezige pupillen, die na een stevig ontbijt,  hier veel plezier aan beleefden en de ochtend afsloten met vers gebakken pannenkoeken. ’s Middag waren de junioren aan de beurt met voetbalwedstrijdjes tegen de ouders. Daarna was het een drukte van belang voor het podium bij het uitreiken van de RVC –jeugdawards voor de beste spelers per team bij de junioren.

Telstar-keeper Rody de Boer had de ‘eer’ om zoveel mogelijk ballen te stoppen tijdens de finale van de penalty’s-Bokaal op zaterdagmiddag. Uiteindelijk wist Onder 8 speler Luuk vd Wolf  de meeste penalty’s te maken en ging er met de wisselbeker vandoor. Direct na de penaltyfinale stonden de netten al opgesteld voor de volleybalwedstrijden voor de senioren en Onder 19-junioren waar in gezellige wedstrijden gestreden werd voor de overwinning. Ook de keuken draaiden inmiddels op volle toeren en kon iedereen zich te goed doen aan de heerlijke menu’s. De middag ging naadloos over in de feestavond waar in 2 volle ‘zalen’ gedraaid werd door DJ-Jor-D en de DJ’s Leon en Yvonne.

Op zondagochtend waren er ook weer vele vrijwilligers op de been om alles op te ruimen en in orde te brengen voor de belangrijke nacompetitiewedstrijd van Heren 1. De organisatie kan dan ook weer terug kijken op 2 geslaagde dagen en bedankt alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om dit mogelijk te maken.

 X