Heren winnen stroperig van Zeeuwse Kust

De waterpoloheren van BZ&PC zijn er opnieuw in geslaagd om te winnen, ditmaal werd ZPC de Zeeuwse Kust uit Vlissingen verslagen. In een duel dat spektakel miste, kwamen de Bodegravers geen moment in gevaar en liep het uit naar 12-7.




De eerste periodes werden vooral gesierd door overtal situaties aan Bodegraafse zijde. In hoog tempo wist de ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsma verschillende combinaties te benutten en keek het tegen een 6-3 voorsprong aan. 

Hoewel de Zeeuwse Kust in de derde periode het net driemaal vond, kon BZ&PC ondanks stroperig spel de wedstrijd makkelijk uitspelen. Een goede combinatie tussen de gebroeders Peek en een heerlijk schot van Stefan Sterk gooiden de wedstrijd in het slot. 

Herman van Tongerloo keek terug op de wedstrijd met gemengde gevoelens: ”We kregen de tegendoelpunten te makkelijk om onze oren, maar wisten de overtal situaties zeker in de eerste twee perioden goed te benutten. Dat moet komende week beter, maar voor nu drie punten”

Komende zaterdag wacht De Robben in een uitwedstrijd in Hilversum. Op 1 december spelen de heren weer thuis tegen DZT uit Deurne.

Tekst: BZ&PC

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank