Heres springt naar goud

Ook turnvereniging Heres had afgelopen zaterdag zeer goed gescoord bij de regionale springwedstrijden in de Sporthoeve in Bodegraven. De recreanten gingen met maar liefst negen bekers naar huis.




De springwedstrijden bestonden in de ochtend uit drie onderdelen, lange mat, trampoline en trampoline kast. Er werd er in teamverband gestreden in plaats van individueel op niveau E. Heres deed ’s ochtends met vier teams mee en streed tegen plaatsgenoot Dos en andere teams uit de regio o.a. uit Noordwijk, Gouda, Zoetermeer en Wateringen.

Heres won drie bekers met mooie radslagen en handstanden op de lange mat. Op het onderdeel trampoline kast kregen ze twee bekers. ’s Middags deed Heres met één damesteam van 10-16 jaar mee op de onderdelen, trampoline, trampoline pegasus, lange mat en plank kast.

Heres was in de middag ook ontzettend sterk op alle toestellen en werd daardoor eerste op lange mat en trampoline en tweede op trampline pegasus en plank kast. De leiding, turners en turnsters kijken terug op een supergezellige wedstrijd waar prachtige resultaten zijn behaald.

Foto’s: De turnsters met hun medailles

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank